Stoà is fellow of ASFOR, Italian Association for Managerial Training.
It’s a real “quality label” released by the auditor; since 1989 it contributes to increase the quality and the competitiveness of managerial training in Italy, also validating some schools (Corporate and Management Schools) and specific training paths, as the various Master courses.
The criteria for this accreditation are often reviewed and they value in detail how to reach and to share the training goals. “The process to validate a Master” – from the ASFOR official website – “must encourage and strengthen the legitimacy of the Master training product, identifying programs with solid training projects, a strong commitment of the teaching staff involved, organizational commitment of the institutions that create them, as well as the guarantees of continuity over time.
The assessments on relevance and solidity of a program necessarily refer to multiple requirements, concerning the experience of the training institutions, the characteristics of teachers and external experts involved, the teaching areas”.
ASFOR requirements agree with those of EFMD, European Foundation For Management Development:
national standing. mission, governance, goals, strategy, resources, faculty, students, services for students. personal development. programs, research.
Moreover, Stoà is validated by Campania Region for the following areas:
› Higher Training
› Lifelong Learning
› Careers Guidance
› e-learning
Quality system is certified ISO 9001:2015 and BS OHSAS (Occupational Health and Safety Assessment Series) 18001:2007 for “Planning and providing managerial training services, high education and post-degree Masters. research in social and economic fields. Planning and providing technical assistance, advice, audit and evaluation for private and public organization in the economic, financial, managerial, organizational and administration areas.” (Area EA: 37-35)
The School acts according the Green Public Procurement.*
*The EU GPP criteria are developed to facilitate the inclusion of green requirements in public tender documents. The adopted EU GPP criteria aim to reach a good balance between environmental performance, cost considerations, market availability and ease of verification.
Questo sito Web utilizza i cookie per migliorare la tua esperienza durante la navigazione nel sito Web. Di questi cookie, i cookie classificati come necessari vengono memorizzati nel browser in quanto sono essenziali per il funzionamento delle funzionalità di base del sito Web. Utilizziamo anche cookie di terze parti che ci aiutano ad analizzare e comprendere come si utilizza questo sito Web. Questi cookie saranno memorizzati nel tuo browser solo con il tuo consenso. Hai anche la possibilità di disattivare questi cookie. La disattivazione di alcuni di questi cookie può influire sulla tua esperienza di navigazione.
Questo sito Web utilizza i cookie per migliorare la tua esperienza durante la navigazione nel sito Web. Di questi cookie, i cookie classificati come necessari vengono memorizzati nel browser in quanto sono essenziali per il funzionamento delle funzionalità di base del sito Web. Utilizziamo anche cookie di terze parti che ci aiutano ad analizzare e comprendere come si utilizza questo sito Web. Questi cookie saranno memorizzati nel tuo browser solo con il tuo consenso. Hai anche la possibilità di disattivare questi cookie. La disattivazione di alcuni di questi cookie può influire sulla tua esperienza di navigazione.
I cookie necessari sono assolutamente essenziali per il corretto funzionamento del sito Web. Questa categoria include solo i cookie che garantiscono funzionalità di base e caratteristiche di sicurezza del sito Web. Questi cookie non memorizzano alcuna informazione personale.
Qualsiasi cookie che potrebbe non essere particolarmente necessario per il funzionamento del sito Web e viene utilizzato specificamente per raccogliere dati personali dell'utente tramite analisi, pubblicità, altri contenuti incorporati sono definiti come cookie non necessari. È obbligatorio ottenere il consenso dell'utente prima di eseguire questi cookie sul tuo sito Web.